www.zaker.nl
Valuta:
dames kleding sale,dames shirts met print,dames jurken outlet,dames broeken merken
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


PRIVACY NOTICE

Bedankt voor het plaatsen van een bestelling op de website. Wij wensen u van harte hier te kunnen winkelen, dus we respecteren uw privacy en willen uw persoonlijke gegevens beschermen.

Uw privacy informatie

Wij waarderen uw privacy informatie, zodat uw privacy informatie wordt beschermd; De website is toegewijd aan het behoud van uw privacy bij het maken van online aankopen. Bij het registreren van een account moeten gebruikers de persoonlijke registratiegegevens verstrekken. En als onderdeel van het bestelproces verzamelen wij uitsluitend essentiële klanteninformatie: Naam, Verzenden / Factureren, Adres Email, Adres Telefoonnummer, en Credit / Debit Card Information. De contactgegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen wanneer dat nodig is. De informatie die u aan ons verstrekt wordt niet gegeven of verkocht aan een externe partij, behalve voor de verzendmaatschappij die uw bestelling levert. Wij delen alleen uw verzendadres en telefoonnummer met de rederij. De informatie die we van u verzamelen, worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken en te verzenden. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u een orderbevestiging en volgnummer te geven. Uw telefoonnummer is gebruikt om contact met u op te nemen in geval van een probleem met de vervulling of aflevering van uw bestelling. Uw creditcardgegevens worden alleen gebruikt om te bevestigen of het factuuradres hetzelfde is met het verzendadres.

Uw Koekjes

Cookies zijn alfanumerieke identificatietekstbestanden die we doorgeven naar uw computer harde schijf via uw webbrowser om onze systemen in staat te stellen uw browser te herkennen en functies te bieden zoals het opslaan van items in uw winkelwagen tussen bezoeken.

Automatische informatie

Voor veiligheidsdoeleinden verzamelen en analyseren we het internet protocol (IP) adres dat u gebruikt om uw computer op internet en op onze website te verbinden. Dit wordt ter bescherming gedaan voor het volgen van sporen in het ongelukkige geval dat iemand toegang krijgt tot uw persoonlijke of financiële informatie en een account opent of onder uw naam aankopen doet.

Neem contact met ons op met een vraag

Als u nog vragen, problemen of opmerkingen heeft over onze privacyverklaring, kunt u ons vriendelijk mailen. Wij respecteren uw privacy en wij delen niet en zullen de informatie die u ons verstrekt aan externe bedrijven of organisaties niet graag deelt. Wij hebben uw beste interesse ter harte en geloven dat u onze overtuiging voor uw veiligheid zal waarderen. Dit is onverbondenheid.

Terug