Wij zijn Zaker, critical partners


Vertrouwen in de toekomst door te leren uit het verleden en het verbeteren van het heden. Dat is waar Zaker voor gaat. Vertrouwen in mensen, organisaties, de omgeving van organisaties en de keten waarin zij opereren. We zullen niet altijd zeggen wat u wilt horen, maar wel wat u moet weten. Juist wat u van een critical partner mag verwachten.
 
Onze werkwijze kenmerkt zich door inzet van gekwalificeerde en ervaren professionals, korte doorlooptijden en gedragen en praktische oplossingen. Met onze achtergrond als audit professional krijgt u altijd een goed onderbouwde mening.
 
Wij richten ons op business en compliance vraagstukken. Bij business vraagstukken beantwoorden we praktische vragen als. „Wat gaat er goed en wat moet beter?” en „Wat kan er fout gaan of wat ging er fout en hoe voorkomen we dat in de toekomst?” Dit hebben wij inmiddels in uiteenlopende situaties gedaan zoals voor uiteenlopende bedrijfsprocessen, besluitvormingsprocessen, performance management, informatiesystemen, IT- en bouwprojecten en reorganisaties.
 
Bij compliance opdrachten beantwoorden wij de vraag: „Voldoen we aan de regels of de afspraken? ”. Deze vraag hebben wij inmiddels beantwoord in opdrachten over risicomanagement, geïntegreerde of MVO-verslagen, subsidievoorwaarden, naleving code corporate governance, realisatie prestatiecriteria. Bij deze opdrachten geven we desgewenst een assurance rapport af.
 
We werken voor toezichthouders, directies, auditdiensten, rekenkamers en verschillende commissies en hebben onder meer opdrachten uitgevoerd voor Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Eneco, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Holland Casino.